O tanıdığın kişiler muhtemelen bayi işine girdi. Yani; müşteri bağlıyorlar ama başka bir IPTV firmasına bağlılar. Müşteri bulabilecek kadar portföyünüz geniş midir? Ona göre atayım ben de size.
Sanırım dediğiniz gibi. Evet geniş yayın kaliteli hd olursa daha iyi olur benim için
Bilginiz yoksa iptv satan birinden reseller alın, sunucu bilginiz varsa yayın kaynaklarını satın alıp kendi yayın sunucunuzda çoğaltıp üyelerinize vermeniz gerekiyor.
Bu konularda bilgim yok ama kafa yorar araştırısam bulurum teşekkür ederim

İptv Satabilceksen güzel kar bırakıyor tabi öğrenciye göre söylüyorum bayilik alırsın satan firmalardan kredili sistem veriyorlar sana adamların sattıgı fiyatın altında satamıyorsun tek şart o sonra satıyorsun 20 tl sen alırsan 30 a felan satıyorsun kredi ücretlerine göre karını hesaplayabilirsin işin ama bayilik alırken tek seferlik 200 300 bişi ödüyorsun onuda kredi olarak ekliyorlar sana zaten detaylı ama güzel iş tabi sağlam biyerden bayilik almak şart sattıklarından küfür yememek için
Teşekkür ederim

Bayilik işleri sıkıntılı bıraz

üç kuruş para kazanacaksın diye, başını derde sokmaya gerenk yok bence. telif hakları felan sıkıntılı işler, birde öğrenci adamsın.
Haklısınız hocam bazen bende öyle düşünüyorum daha sonra bu işleri yapana bişey olmuyorsa banada olmaz diye düşünüyorum