Sadece facebook'tan nasıl gelir elde ediyorsunuz hocam?
Mesajı yeni gördüm. Facebook Instant Articles, yani Facebook Hızlı Makaleler ile. Bu aralar global anlamda moda olan bir sektör var. Zaten Facebook'ta satılan global sayfaların %90'ı örgü, dikiş, nakış sayfaları. Sanırım bununla ilgili bir furya var

Bu alanda bir site açtım. %99 video paylaşıyorum sitede. Videolara; bazen 20-30 kelime, bazen 200-300 kelime yazı ekliyorum. Bunların neredeyse hepsi kopya makaleler. Fakat neredeyse hepsinin sonuna kaynak link ekliyorum. Ayda 20-30 tane özgün makale ekliyorum farklı sektörlerde. İçerik dili %80 İngilizce, %15 İspanyolca. %5'te diğer dillerde oluyor.
Sitede hem Facebook hem de Adsense reklamları var. Bildiğiniz gibi, Facebook sadece mobilden girenlere reklam çıkarıyor. Masaüstü bilgisayarlardan girenlere göstermiyor. Orada da devreye Adsense giriyor

Google'nin Türkçe sitelere karşı gösterdiği aşırı hassasiyeti biliyoruz. Fakat aynı hassasiyeti, yabancılara göstermiyor. Buna bizzat şahit oldum. Önemli olan, kullanıcıya istediğini vermek.
Sayfada hiç normal paylaşım yapmıyorum. 2 saatte 1 bağlantı paylaşımı yapıyorum. Ne Facebook ne de Google bir sorun çıkarmadı yaklaşık 2 aydır. Çıkaracağını da düşünmüyorum. Çünkü tamamen sayfanın içeriği ile ilgili paylaşımlar yapıyorum ve kullanıcılar gayet memnun. İşin sırrı dürüst olmakta yani