1 2 aya kapanır yazık paraya emeğe şurada yazılan yorumlara... Hiç bir özgün yanı yok baştan sona özenti olmaz böyle iş ayıp.
Yorumunuza saygım sonsuz ama ortada ayıp olan birşey
YOK! bir başlangıç var ve düzeltilmesi için çalışıyoruz. Bence sizin şuan yazdığınız bu yorum
AYIP!. R10 ailesinden destek bekledik ama yanılmışız. Foruma üye olduğum 8 yıl önce bir girişim olduğunda insanlar yardımlaşmaya giderdi. Hatalar olabilir tabiki ama bunların düzeltilmesi için ücretsiz bile destek olunur fikir alışverişi yapılırdı. Şimdi geldiğimiz noktada karalamadan başka hiçbirşey yok. (Bazı arkadaşları konu dışı tutuyorum). Hırsızı taşlar gibi taşlıyorrsunuz farkında mısınız? Evet benzerlik var yok değil biz bunu bilerek girdik bu projeye zamanla düzelecektir.
Ben olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum derken olumsuz yorumlarınızdan kastım şu kısmı düzeltin hocam tasarım olmamış şöyle daha iyi olurdu gibi yorumlardı. Bu benim projem ve bu projeden bu forumda ekmek kazanacak insanlar olacaktı (seo, tasarım, tanıtım, reklam vs gibi konular satın aldığımızda) ama şunu net olarak söylemeliyim ki değmez. Hatta şuan bile kapatabilirim siteyi para sorun değil girdik olmadı,
olacak diye girmedik zaten oldurmaya çalışmak için girdik. Sevgili moderatörlerimden konunun yorumlara kapatılması konusunda destek rica edeceğim. Saygılar sevgiler..