r10 kendini yeniliyor, şuanki tasarımı da buna örnek olabilir. Çok geç kalınmış bir adımdı ama yapıldı. Bana göre en büyük yenilik ticaret alanında olması gerekiyor. Forum üyesi olmayan forum kültürü olmayan insanlar bu konularda çok tedirgin kalıyorlar.
Ve başka büyük bir eksik ise forumun bir eğitim plaformu olması gerekli. Ücretli veya ücretsiz udemy tarzı belli başlı konularda eğitim verile bilinir hem büyük bir ziyaretçi dopingi gerçekleşir hemde r10 adı artık bir eğitim platformu olarakda geçerdi. Yıllar önce yapılsaydı şuan büyük bir kitle r10 mezunuydu

ek olarak eğitimlere katılım gösterenlere r10 sertifakası gibi r10 adını değerlendirecek küçük olaylarda olabilir. Geç kalınmış bir adımda değil, analiz kısmı gibi ayrı bir alt alan adında ve tasarımda güzel bir başarı yakayala bilir.
yani mesela dediğiniz güzel olurdu. Bunun gibi farklı birçok şey yapılabilir. Mesela R10 blog adresi yok. Çok güzel şeyler yapılabilir forumların büyümesi ve kullanıcı çekmek için ama malesef ki forumlar hiç kullanıcı çekme derdi yok
malesef forumlar bitti örneğin benim forum eskiden hitim çoktu gelen giden üye olup soru soruyordu paylaşımcı üye çoktu şimdi hiçbiri yok bende üyeliği kaldırdım isteyen üye olmadan istediğini indirebiliyor sitedede reklam olarak sadece popcash var birde link kısaltma servisi var 3 5 kuruş oralardan geliyor oda değmez aslında yaa neyse idare ediyorum
peki forumdan ayrı kullanıcı çekmek için ne yaptınız? yenilik olarak