Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/URL]

Kardeşim öncelikle gönülden tebrik eder, başarılarının ve yazılarının devamını dilerim. Arkadaş gibi bana da kitabın için bir tanıtım yazısı ve kitabın resmini (640x480) yollarsan sitelerimde satış linkin için bağlantı ve kitabının tanıtımını ücretsiz paylaşmak isterim.
Cok tesekkur ederim abi yarin mutlaka atacağım dijital versiyonunu alayim da kapagimin soyle temiz daha guzel olur ) sagol abi

Lordking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler kardeşim, gerekli destek için herkes elinden geleni yapacaktır. PM attım yardımcı olduğum kısımları... Ayrıca Rahmi Koç'un bu isimde büyük bir teknesi varmış, Koç Holding'e zarf içinde 'Rahmi Koç'a özel 'Nazenin' etiketiyle bir kitap hediye gönder. Eline ulaştırılacağına eminim bu tür şeylere çok önem veren biri, belki senin için çok farklı kapılar açılır.

Evet bunu biliyordum ama o topa girilir mi onu bilmiyorum. Cok ugrastirici olur bence ki bu tur seylerle ilgileneceklerini sanmiyorum ayrica kitabin icerigini de begenmeyebilir bilmiyorum yani aileme soracagim ama heyecanlandim

demircanuzer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitapkurdu arkadaşlarıma önerdim, başarılar dilerim güzel kardeşim.
Tesekkur ederim abi destegin icin

sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap mağazalara dagitilinca senin için çok satılanlar kısmına alırım. Etkisi olacaktır.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkur ederim abi ) cok sevinirim

Gorsel tasarim yani kucuk banner hazirlayabilecek biri varsa cok sevinirim abiler var mi banner hazirlayabilen biri