Arkadaş ile geçen hafta anlaşma sağladık , istediğim işi daha önce bir iki kişiye vermiştim fakat hüsran olmuştu , ben yine pek güvenmeyerekte olsa işi ve gireceği makalelerin şablonunu ilettim kendisine , min günde 10 ila 20 tane girmesi yeterli fakat 2000 içeriği ne kadar hızlı girerse artanı taslağa iletmesini söyledim , dediğim gibi bu işleri yapanlar genelde aynı copy paste tarzı işler yaptıkları için sıkılıp sallayabiliyorlar , fakat
@Sergion; verilen işi umduğumdan cok cok kısa bir sürede bitirip belki 1 ay sonra vermeyi düşündüğüm diğer işi de aldı , çok hızlı ve kaliteli şekilde çalışıyor , bu şekilde işleriniz var ise gerek whatsapp'dan gerek sms ile devamlı bilgi vermekte , ör; yarın giremiyeceğim fakat bugün 2 katı fazla giriyorum diye size bildiriyor , işini ne kadar ciddiye aldığına şahidim , böyle bir işiniz var ve arayıştaysanız kesinlikle arkadaş ile çalışabilirsiniz.
Yorumunuzu okuyunca çok mutlu oldum. İşimden memnun kaldıysanız ne mutlu bana... Çok teşekkür ediyorum..
2 adet makale hizmet aldım. Kardeşim çok başarılı ve efendi. İşini dürüstçe yapan ender arkadaşlardan. Güvenip iş verilebilir.
Teşekkür ederim
Konumuz copy paste iş alımı olarak devam ediyor.