Yarışmada 1. Seçilen Logo;
İletişim bilginizi pm ile gönderirsiniz, akşam saatlerinde sizinle iletişim kurulacaktır.

designerkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MOCKUP İÇİN TIKLAYIN
MOCKUP İÇİN TIKLAYIN

------------------------------------------------------------------------
Düzenleme nedeni : Resim boyutu ayarlandı

Birde şunu belirtmek isterim, yarışmaya katılım gösteren arkadaşların %20 si alıntı yapmış tabi bu da tespit edilenler, alıntı yapmış diyorum çünkü birebir aynısı, bir logodan herkes esinlenebilir benzerlikler taşıyabilir buna hiç bir lafım yok, ama birebir aynısı olması üzüntü verici, bu yarışmadan herhangi bir kazancım yok, yurtdışında yaşayan bir yakınımıza destek olma amacında açılmış bir yarışma idi, ödül miktarına göre zaten katılım beklenenden az oldu, gelen logolarında alıntı olması gerçekten üzüntü verici, verilen paraya yazık, yarışmaya katılan arkadaşların emeğine yazık, yarışma süresince geçen zamana yazık, insanları beklentiye sokarak insanları ümitlendirmeğe yazık. Şuan birinci seçilen logo belli oldu, şuan bu geçen sürede arkadaşım yanlış anlamasın sakın, bu logonunda alıntı çıkmasından korkar olduk. İsim vermiyorum herkes kendini biliyorum, yarışmaya sadece kendi bilgi ve becerilerini koyan özgün çalışmalarından dolayı katılım gösteren arkadaşlara teşekkür ederim.