Herkese merhaba, detaylar aşağıdaki gibidir;
Site adresi: PM (Lütfen ciddi anlamda ilginiz varsa PM isteyin)
Site için istenen fiyat: 1500 TL
Sitenin aylık getirisi: Yok (Adsense Yeni Eklendi)
Sitenin açılış tarihi: 2017 Mart (1 yılı geçti)
Kategori, sitenin içeriği nedir: Bakım Sigortası, Yaşlı ve Engelli Bakım Parası, Bakım aylığı/maaşı
Günlük hit sayısı: 0-50 arası
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %90 google - %10 yandex )
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2017/Mart kayıtlı
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Dahil olmayıp bir süre(1 ay) idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Açık Kaynak Wordpress
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Notlar:
→ Sitede toplam 14 adet yazı bulunmaktadır. İlk 3 yazıyı siteyi kurduktan hemen sonra yazmıştım. Aradan geçen 1 yıl sonrasında ise kalan 11 yazıyı makale yazarı aracılığıyla yazdırıp son 1 aylık süre içinde yayınladım sırayla.
-Adsense yeni ekledim, henüz kayda değer bir hit akışı olmadığı için tık da yok. Zaten görüntü maksatlı(adsense reklam yayın sorunu olmadığı da görülsün diye) ekledim. #Adsense hesabı dahil değildir.
→ Site ederi elbette ki gelir üzerinden belirlenmedi. Tamamen domain ve sektör üzerinden belirlenmiş bir değerdir.
→ Fiyatta katı bir tutumum olmasa da belirlediğim fiyattan çok uzakta teklifler sunacaksanız hiç PM göndermeyin. PM kutularımız dolmasın boşuna!
→ Alan adı, kamuda ilerleyen dönemlerde hayata geçirilmesi düşünülen bir sigorta kolunu kapsamaktadır. Ne denli değerleneceğini tahmin etmek çok zor değil ama herkesin takdiri farklı olacaktır elbette.
→ Alan adının diğer önemli 2 uzantısı olan net ve org kısımları da dolu olup net uzantısında, Almanya'da faaliyet gösteren bir Türk sigorta şirketinin web sitesi yer almaktadır.