Dbweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de 35k eder aracımı satıp, 10k kredi borcumu kapatıp tekrar kredi çekeceğim. 45-50k bandında bir araç bakıyorum ve önceliğim Polo.
şuan 5k kredi cekip polo bakabilirim ancak biraz küçük gelir diye düşünüyorum ama kesinlikle hoş bir araç.

Mega adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle aracta Kredi kullanma taraftari degilim ne kadar paran varsa o kadara binmek en makul olani
Misal 30.000 kredi çeksen
24 ayda 9000 faizi
Kasko şartı var 4000 de o
Kafadan zaten araci 13.000 fazla veriyorsun hocam iki sene sonra satmaya kalksan kulliyen zarar ziyan

hocam 30 k kredide 15k faiz ödüyorum kesinlikle haklısınız ancak dedigm gibi biraz biriktirmiş oluruz diye dusunmustum ama bakınca 15k havadan para oduyosun akıl isi degil ama eski aracımada kredi ile sahşp olup bu parayı bırıktırdım birde orası var
değerli düşünceleriniz için teşekkürler

GökTuğ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* Hayırlısı olsun,
* Kuveyt Türk gibi adı faizsiz olan bankacılık sistemlerin oranları düşük olabiliyor. Farklı bir çalışma mantıkları var. Kredi değilde borç veriyorum diyorlar : )
* Emin evim gibi köklü ama garantisiz sistemler var. Oranlara bakmakta fayda var.Ödemeyi baştan yaptırıyorlar sanırım.
* İşletme değilseniz ve faturaya ihtiyacınız yoksa sıfır araçta ciddi artışlar var ve de devam edecek gibi duruyor kurdan dolayı. Düşük km li araçlarada bakabilirsiniz.

düşük km bakıyorum faturaya ihtiyacım yok dediginiz kuveyturku araştırayım bir eminevim gibi sistemleri düşünmüyorum hocam hayırlısı olsun düşünceleriniz için teşekkürler