Golf mü Leon mu diyorsan tabii ki Leon.
Zevkler ve renkler demişler tabiki ancak golf donanım olarak leon kasa olarak spor bir araç parayı tamamlayalımda favorimde 1 golf 1 leon var

ama alamıcaz sanırım 😂
Mevcut faiz oranlarında yüksek meblağ kredi çekmek mantıklı değil bence. Bütçenize daha uygun, minimum kredi ile bir araç bakmanız ilerisi için mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
kredi ve borcu seven biri degilim cektigim kredi zaten kısa vade olsun istiyorum ancak vade düşürdükce dediginiz gibi faizde yükseliyor bu gidişle hiç çekmedende alabilirşm kac gündür kafam karışık etraftan fikir veren kimse yok diye buraya actım konuyu öneri için teşekkürler
çektiğin krediyi ödediğin sürenin sonunda arabayı satmaya kalktığında kredinin faizi kadar prim yapmasını öngörüyorsan çek ama bu günlerde piyasa durgun o kadar prim yapsa da ha deynce satamazsın ve kredi oranlar da yüksek olduğu için çok faiz verirsin.
vw nin kredisi sıfır araç alımında cüzi bir miktarın 0 faiz ya da yakın oranda ödetiyorlar. bu da aralıklarla oluyor, bahsettiğin ikinci el dod satışındaki kred ise orası bankaya göre epey yüksek.
hocam haklısınız ancak 0 araclara gün geçtikce zam geliyor doğal olarak ikinciel piyasasınada yansıyor gerci piyasa durgun dediginiz gibi faiz ile kredi sonu arac amorti edermi kendini bilinmez tabi
auto credit sistemi şu şekildeymiş
araç 100 k 30-40k peşin veriyosun aylık 1k 36 ay ödüyorsun 36.ay sonunda kalan parayı tek seferde istiyorlar veya onuda 12ye bölüyolar oda olmazsa arabayı alıp yeni bir araç verip tekrar borçlandırıyorlar düşününce sisteme girince kurtulamıyorsun gibi

ancak uzun vadede bakınca faizi yüksek