Merhaba, Entemissoft MRP ERP (Malzeme İhtiyaç Planlaması ve Kurumsal Kaynak Planlaması), 10 yıldan beri kullanılan ve ürün, aşağıda bilgilerini paylaştım. Satın Alma Yönetimi,Stok Yönetimi, Kalite Kontrol,Üretim, Planlama, ARGE, Müşteri Sipariş Yönetimi ve bir çok modülü içermektedir. İlgilenirsen benimle temasa geçebilirsiniz.

Malzeme İhtiyaç Planlama sistemi, hammadde ve üretim maliyetlerini minimize etmek, üretimi ve verimliliği arttırmak ve müşteri ile arasındaki hizmeti geliştirmek amacıyla kullanılan bir yönetim, çizelgeleme ve kontrol tekniğidir. Günümüzde sürekli değişen global rekabet ortamında başarılı olmak, değişken koşulları önceden görebilmeyi ve zamanında harekete geçmeyi gerekli kılmaktadır. Bunun başarabilmek için ise bilhassa uluslararası pazarda hızla büyümekte olan firmalar, fiyat düşürme, müşteri tesliminde iyileşme, kalitede artış, sorunsuz üretim, ürün çeşitliliğinde artış, temin sürelerinde iyileşme gibi stratejiler geliştirmek suretiyle rekabet güçlerini artırmalıdırlar. Bu anlamda üretim planlama ve kontrol faaliyetlerinde sağlanacak gelişmeler bu amaca ulaşmanın en kısa ve emin yolu olarak karşımıza çıkmaktadır. Malzeme İhtiyaç Planlama Sisteminin Amaçları; 1- Envanter yatırımını minimize etmek. 2- Üretimin sisteminin prodüktivitesini yükseltmek. 3- Müşteri hizmetini düzenlemek ve geliştirmek Kurumsal kaynak planlaması (ERP) sistemleri, bir işletmenin tüm veri ve işlemlerini biraraya getirmeye veya bir araya getirilmesine yardımcı olmaya çalışan ve genelde kullanımı kolay sistemlerdir. Kurumsal kaynak planlaması anlam olarak, işletmenin tüm kaynaklarının birleştirilip, verimli olarak kullanılması için tasarlanmış sistemlere denmektedir. ERP sistemleri, bir işletmenin iş alanına ya da ismine bakmadan, işletmenin tüm temel işlemlerini kendi yapısı altında toplayabilir.

Aynı zamanda danışmanlık da yapıyorum. Satın alma siparişleri,müşteri siparişleri,üretim iş emri,planlama,üretim,fire bildirimi,hurda bildirimi,stok düzeltmeleri ve finans bir çok özellik programımda mevcut. 0535 681 12 83'ten beni arayabilirsiniz.