Merhaba, konunun yeri umarım doğrudur, Öncelikle Herkese Merhaba. 1 aylık açmış olduğum bir web sitem mevcut, Günlük 80-150 arası normal google'dan hit gelmekte. isim 5 harfli ve keyword domaindir. Daha önce bir arkadaşım alan adını kullanıyordu. Genel haber blogu olarak sonra yenilemeyi düşünmedi ben aldım ve o alan adına kadın portalı kurdum. Şimdi asıl konuya gelecek olursak sitenin uzantısı .gen.tr seo açısından tr uzantılı sitelerin bir tık önde olduğunu duydum ne kadar doğru bilemem ama yanlışsam da düzeltirseniz sevinirim. Merak ettiğim konu şu ben bu site ile sürekli uğraşıyorum. Özgün makaleler alıyorum ve siteye ekliyorum site hemen indexleniyor o başlık ta ise ertesi gün 2. Sayfa'lar da sıralama alıyor. Sizce bununla mı devam etmeliyim yoksa, bugün aldığım kadincabilgiler[.]com alan adı ile mi devam etmeliyim. Değerli görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim. .gen.tr uzantılı sitenin adresini pm'den gönderebilirim isteyen olursa. Şimdiden yorum yapan ve yapmayan herkese teşekkür ederim.
2 Site içeriği'de Wordpress olduğu için konuyu buraya açtım, eğer yanlış açılmışsa mod arkadaşlardan ricam konuyu uygun bir bölüme taşımalarıdır. İyi çalışmalar.