Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu dışı kimse farkında değil : ))) bu konu tam reklam konu!.. Aklıma geldi sorgulama yaptım hemen baktım ki; "Mark Zuckerberg Sorguda" aramasında google'da ilk sayfanın son satırında, "Mark Zuckerberg Sorgu" aramasında ise 3. sayfanın ortasında çıkıyor Demek ki ne imiş en güzel seo; takipçiyi sayfada uzun süre tutarak yapılırmış, bir de title oluştururken tam hedef çalışmasına dikkat etmek gerekirmiş.. (İlk mesajdaki video !)

Neyse ( : Alaska, frigo, çekirdek isteyen ? cips var mısır var..





benzerlerinin en alası oldu vakti zamanında hepimiz gördük ne oldu.. Dallama birde devlet üstün hizmet madalyası aldı bir de ülkeyi tüm dünyaya rezil etti (Reza yavşağı)
Kola çekirdek yapıyorum, anlamsız şekilde kendimi oradaymış gibi hissetmeye çalışıyorum Sanki birazdan bende soru soracağım sıra bekliyorum gibi hissediyorum

"Eyyyy Mark; Bizim çocukların sayfalarına neden etkileşim yapmıyorsun." Diyeceğim.



MOLA

Will Resume Shortly

Kola tazeleme arası