FacebookTool Nedir?
KISA SÜRELİĞİNE %50 İNDİRİM İÇİN PM ATIN!
Yorumlar;
Ürünü 1 senelik aldım. sağolsun arkadaş yardımcı oldu her konuda arkadaş eklemeyi önermiştim 3-4 gun içinde ekledi şuan bir sorunla karşılaşmadım, şuanlık sadece arkadaş eklemeyi kullanabildim 1 hafta içinde hesap kapanması spama düşme yaşanmadı 65 saniyede süre koyuyorum her eklemeye hiç bir problem yok.
merhaba,
Programı ilk 3 reften biri olarak kullandım. Arkadaş tıpkı diğer programları gibi harika bir iş çıkarmış. Normalde bu tür programların tek sıkıntısı hesapların askıya girmesine sebep olmaktı ancak FacebookToolda böyle birşey yaşamadım.
Piyasada aylığı ya da aylığı yüzlerce liraya satılan programlardan daha iyi ve kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
1 aylık lisans alındı + Olarak olarak ek ücreti ile farklı bi özellik ekletildi programa çok ilgili ve başarılı bi arkadaş teşekkürler.
İlgili arkadaş. Çok güzel program. Bizimle çok ilgilendi teşekkür ederim
Arkadaşın programı çok başarılı şimdiden dönüş almaya başladık kendisi çok ilgili birisi hiç bir sorumuzu cevapsız bırakmadı geldi teamviewer ile baglandı gösterdi herşeyi aktif olarak kullanabiliyorsunuz teşekkürler naksyazılım