BoraBozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer konular yetişmiyorsa elinden geleni yap hocam. istediğin sonuç gelmezse kal bir sene kaybedersin ,geleceğin çok daha iyi olur
Aynen öyle düşünüyorum hocam, tempoyu ve çalışmaktan tad almaya başladığım için mezuna kalmayı aslında düşünüyorum, bu tempoyu disiplini bırakmazsam çok iyi olacak sonuç.

salperen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Töderden ve böyle genel yapilan sinavlardan bende50k falan alırdım ama sonucta 20 k olmuştum yani onları baz alıp motivasyonunu düşürme. Mezun tecrubemle soyluyorum bu sınav cok garip bir sinavdır işin %80i motivasyon eğer stressiz ve motive bir şekilde girersen mezuna kalmadan bile cok daha iyi işler çıkartısın. Sonuçtan sonrada memnun kalmazsan diğer sene kolay bir şekilde 40-50 klardan cok cok daha iyi yerlere cekebilirsin. Sadece motivasyonunu bozacak insanlardan uzak dur ve sınavda olabildiğince rahat olmaya çalış, dünyanın sonu değil, üniversitede yeterince sınıf tekrarı yapıyorsun zaten. Ama şunu hatırlatmak isterim mezun psikolojisi kolay bir psikoloji değil bu konuda zorlanabilirsin.
Önerileriniz için teşekkür ediyorum, stresim hiç yok şu 2-3 aydır çok fena motiveyim hedefimi düşündükçe daha çok motive kalıyorum, sosyal aktiviteleri azalttım "hayır" demenin bilincine vardım. Ama dediğiniz gibi tek korkum bahsettiğiniz mezun psikolojisi.