Yıllaar önce 70kdan 20k ya çekmiştim neredeyse hiç çalışmayarak. Ama birazda şans ve azim işi 30 kdan 110klara gerileyenide gördüm.
Hocam, bütün iş sende; gerisi hikaye.
Eğer cidden üniversiteye gitmek istiyorsan sadece çalışman yeterli. Diğer türlü mezuna da kalsan, dershaneye de gitsen, özel hoca da tutsan boş.
Geçenyıl bir arkadaşım 4. yılında 2kya girdi ama ilk üç yılı 10-15k arasıydı.
onun dışında ilk yıl 50kda olan başka bir arkadaşım 12kya girmişti.
Dereceden kastınız ilk 100 ilk 1.000 falansa o kısımları genelde 12. sınıflar dolduruyor. Mezuna kalıpta ilk bine girenler yok denecek kadar az.
ilk sene ygs 40k lys 50k çekşti .
ikinci sene YGs 7Bin LYs 20Bine çekti bazı sıkntılardan dolayı
sağlam kasarsan daha iyisini bile yaparsın hocam. konuları biliyorsundur %60 70 konuları bi an önce bitirip sorulara yoğunlaşırsan son 3 ay da paso deneme çözersen güzel yerlere gelirsin.
12. sınıfım, töder de 1.5-2 ay önce 70k geldi. Sınava kadar biraz daha çekerim ama %30luk miktarda konular yetişemeyecek. Mezuna kalıp eksikleri kapatıp 40k-50k'ya belki de daha iyiye çekerim diye düşünüyorum.