FHisamioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açmış olduğum konunun adı birebir zikredildiğinden yazmak istedim. önyargınızdan vazgeçip konunun başlığından ileri giderek anlattıklarımı okumanız ricam olacak. iftiranız evvelinde insanların anlatmak istediğini anlayarak eleştiride bulunun. emek göstermeden bir şeyler beklemek yakıştırmasının yapılabileceği şüphesiz en son insanlardan olduğumu iddia ediyorum çünkü.
Konunuzu okudum hatta yorum dahi yazdım. İftira atmıyorum, emek göstermiş olabilirsiniz saygı duyarım ama diploma önemli mi? gibi tartışmalar açmak, bu kadar emek gösterip diploma alan adamın emeklerini küçümseyip alaşağı etmek değil midir soruyorum size? Ben o konuda da görüşlerimi belirttim benim için diploma önemli değil, bir çok insan var üniversiteyi bitirip cahilliğinden arınamayan. Diploma işime imza atarken birde kız isterken yaradı o ayrı mesele Ayrıca bir gün sizde kız isteyeceksiniz, artık askerlik ile beraber diploma şartı da aranıyor haberiniz olsun Neyse konuyu dağıtmayalım. Eğer üniversiteye girip 1-2 yıl okuyup, o havayı soluyup bu entryi açsanız yine diyebilirdim bir fikriniz var fakat bu şekilde daha görmeden eleştirel bir tutumu kusura bakmayın kabul edemiyorum. Konuyu fazla uzatmayalım sizin konunuza yazdığım yorumun bir kısmını alıntılıyorum;

"Üniversite sana belki alanında hiçbirşey katmayabilir ama üniversite okumak bile seni bir çok konuda geliştirebilir. Başta ev ekonomisi, yalnız yaşamayı öğrenme, arkadaş seçimi vs. Üniversite okumak önemlidir, o dünyayı görmek, senin gibi insanların ne durumda olduğunu neler yaptığını görmek, farklı şehirlerden hatta farklı ülkelerden insanlar ile karşılaşmak, arkadaş olmak hatta yeri geldiğinde ekmeğini paylaşmak bunlar sana çok farklı şeyler katacaktır. "