Senin kimseye çomar deme hakkın yok kardeş. Edepsizliğin lüzumu yok konuşacaksan edepli konuş.
sen niye alındın ? bak açıklamasını yaptım orada düşünemeyen insanlar için bir özet şeklinde... Siz hala yok nörvöç şöylööö alıyooo masallarına inanın uyuyun uyuyun afferim...
Siz gibi uyuyan insanlar yüzünden ülkeden soğudum be ülke saçma sapan hal aldı git gide fakirlik artıyor paranın değeri kalmadı alınan paralar hiç bir şeye yetmiyor millet açlığından kırılıyor siz hala nörvöççç
Biz size böyle diyince kötü bir şey diyoruz sanıyorsunuz ama şunu düşünmüyorsunuz bir çoğunuz yurt dışına tatili bırak gezmeye bile çıkamaya bütçesi olmayan insanlarsınız ben diyorum ki ulan x bir ülkenin çaycısı başka bir ülkeye gidip o ülkede lüks denile bilecek arabalara biniyorsa hiç bir vasfı statüsü olmayan insan benim ülkemin vatandaşı niye binmesin kardeşm ? benim ülkemin vatandaşı neden lüks araca binip x y ülkelerde tatil yapmasın ? ben kötü bir şey istemiyorum...
Örnekleri ortada adam gidiyor almanyada çaycı oluyor geliyor türkiyeye bmwsi ile türkiyede kaçınız bmw'ye bine biliyor ? kaçınız 100 200 liraya taksitli araba alabiliyor ? kaçınız depoyu fulle diye biliyor ? vasıfsız adamlar bunu derken siz niye diyemeyesiniz ?