WhNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,

İnternet sitesi işini aldığımız müşterim ile 800 TL'ye sözleşme imzaladık 1 ay önce kaşeleri bastık işe başlamak için.. Sözleşmeye teknik destek eklemedik ancak ne istedilerse tasarım üzerinde oynamalar yaparak isteklerini yerine getirdik. 4 Haftadır internet siteleri açık, başta sözleşmeyi imzalarken "%50 iş öncesi %50 iş bitimi alınır" yazısını müşteri okudu, okuduktan sonra siteyi yap paranı al dedi, tamam diyip başladık. 2 Hafta sitesini geliştirdik, eklemelerde bulunduk, isteklerini ekledik 2 hafta sonunda artık ödeme almak isteyince 800 tl nin 300 TL sini nakit olarak verdi. Tüm isteklerini siteye ekledik 2 haftadır boş duruyoruz, 1 aydırki siteleri açık. Müşteriye hem mesaj yoluyla hem telefon yoluyla iletişime geçmek isteyince hakaret ve küfür geri dönüşü alıyoruz.

Müşterim ve ben aynı yerlerde yaşıyoruz. Bu durumda ne yapmamız gerekir?
Saygın bir iş adamı olsaydı bu şekilde davranmazdı. 800 TL web sitesi yapmayin birde kapsamli diyorsunuz hocam, en az 2.500 tanitim sitesi için alin. Benim gecen hafta 5.500 TL tutarlı ödemem yapılmadi ve adamin altinda 800 bin TL civarında araba bulunuyor. Ama pardon adam dedim adam değil, teebiyesiz biri. Ödeme yapılmama sebebi projeden vaz gectim demesi oldu once yapin dedi yaptık iş paraya gelince vaz geçtim oldu bizde güvendik ileri gelenlerden biri diye sözleşme yapmadik ama asla bir daha sözleşmesiz yola çıkmam.