Kardeşim eğer hosting domain sende ise kapa sitelerini bir de yayınla parayı vermediği için site kapalıdır.
Şahsen ben böyle yaptım ondan sonra ertesi gün param yattı.Eğer zaten yatırmazsa adam değilmiş.Eyvallah de geç...
Böyle tipler mahkeme kağıdını görünce kuzuya döner. İmzan var, ver mahkemeye gitsin ek masraflarda tazminatla karşılanır.
Hocam kısaca gasp ediliyorsun.. Hiç bir zaman sessiz kalma hakkını yedirme hakkını yedirirsen sana ayıp ! Gasp suçu ağır bir suçtur lakin gerçekten mağdur taraf olarak görüyorsanız kendinizi parayı alamıyorsanız hukuki yola kısaca gasp edildim diye baş vurmanız dahilinde kişi ve kişinin ipini çekerler.. Korkutman yeterli saygılarımla
Müşterim büyük bi iş adamı, s.. et site umrumda değil ödemelerim var ilgilenemem laflarını ediyor, bilerek sesimizi çıkarmıyoruz.. 1 Ay oldu siteleri açık bütün kontrolleri elimde kapatadabilirim. Yaptığım internet sitesi çok büyük ve kapsamlı.. Sitenin işi tamamalanana kadar sürekli iletişim halindeydik. Mesela bir gün beni almaya geldi internet sitesini yapalım diye, altında mercedes marka 250 bin tl lik aracı var. Merak edip sordum bilerek , 15.000 kaplama yaptırmış, radar cihazı, motor yazılımı vs. attırdığını söyledi. Hani parayla övünüyor vereceği 500 TL aldığımız karşılık çok karmaşık