Merhaba dostlar. Bu konuyu sıkıntı paylaşma postu olarak açıyorum. Hemşirelik lisans son sınıf öğrencisiyim ancak bu mesleği yapmak istemiyorum çeşitli nedenlerden dolayı. ikinci üniversiteyi okumak istiyorum. psikoloji bölümü... Ailem beni desteklemiyor. çalışıp atanıp onlara destek olmamı istiyorlar. bense bu mesleği yapmak istemiyorum. Bir sevdiğim var. paramız olsa bu gün evleniriz. Annemin gösteriş merakı yüzünden 1 yıl sonrasına erteledik evlilik planlarımızı.. 2019 yazı veya güzü gibi planlıyoruz. Hepiniz davetlisiniz. sevdiceğim destekliyor oku diyor. Okuyayım okumasına da özele verecek param yok. devlet üniversitelerininde puanları yüksek. yeniden 1 yıl üniversite hazırlığa çalışmam gerek. Tabi hepsinden önce şu anki okulumu bitirmeliyim. 2 dersim var ikisi de sıkıntılı. yarın vizem var ama ben burada bunları yazıyorum. Diğer taraftan nasıl olacak diye düşünmeden edemiyorum. velhasıl kelam yorucu 1,5- 2 yıl beni bekliyor..
(Forum üyeliği olmayan kız arkadaşım yazdı, kendisi yanımda. Tavsiyelerinizi okuyoruz.)