2005 senesi 9-10 yaşlarındayım durumumuz pek iyi değil babam pazarlama yapardı Şehir dışına gider 2-3 ay gelmezdi bilgisayarı okuldan bilgisayar dersinden biliyorum okula daha o sene bilgisayar sınıfı açıldı herkez wowww diyoo biligisayar öğrencez yaptığımız işlem tangram oynamak ve paint Çizim yapmaktı tabi durumumuz kötü olduğu için Tartıclık yapardım yani (elimde tartı milletin kilosu Ölçerdim) arkadaşla birlikte İlk Defa İnternete Gittim O Efsane İle Karşı Karşıya kaldım GTA oyun beni cezbediyordu gece rüyalarımı gündüz Hayallarimi Süsler Oldu ama ozamanlar aile yapımız gereği internet cafelere gitmek yasaktı İt Kopuk Dolu oralar Gibisinden Yasaklı olduğu için Gidemiyordum konuyu uzatmıyım 1 2 gittim internet cafeye Oyun beni esir aldı Tartıcılığa cıkardım 2-3lira biriktimi cebe atar üstüne kazandığımı internete giderdim bilidiğin Esrar Eroin bağımlısı keşler gibi oldum Cafe Bağımlısıydım artık Tabi evdekiler öğrendi Güzel bir dayak yedim ve bu olaydan sonra 1 -ay ve ya 2ay sonra bizim eve bilgisayar geldi Babam gittiği yerden bize kargoyla bilgisayar göndermişti Unutmuyorum Hiç AİDATA bilgisayar gta kaldırmasada Mario moto gp ve tospalı bir yarış oyunum vardı Hüzünlendim Herkeze İyi Forumlar