Merhaba kendime ait satış yaptığım e ticaret tarzı sosyal medya sitem mevcut. [ deepmedya . com] site için gerekli seo çalışması yapmak istiyorum fakat şöyle bir sorun var kullandığım script açık kaynak olmadığı için hiç bir şekilde seo çalışması yapamıyorum.Dosya sahibi de dosyaların değişmesi için izin vermiyor veya seo için yardımcı olmuyor.Zaten kendim de seo'dan anlamam ücretli bir şekilde yapacaktım fakat başta dediğim gibi site üzerinde hiç bir şekilde düzenleme yapamıyorum bende tek çaresi olan reklam vermeye yöneldim. Bir kaç forum ve website'de ücretli bir şekilde banner reklamı verdim ve oradan hit geliyor.Asıl sormak istediğim şey ise ben sitenin scriptine erişemez iken seo çalışması yapabilir miyim ? r10'da araştırmalar yaptım da seo için tanıtım,backlink,forum tanıtımı gibi işlevler gördüm bende ücretli bir şekilde birinden yaptırsam yine de bir etkisi olur mu ? tek istediğim 3 kelime de ilk 500'e bile girmek

Edit ; dediğim gibi hiç bir şekilde seo'dan ve google yapısından anlamıyorum
Site Bilgileri ;
Site Yaşı ; 45 Günlük
Site Analizi ; https://*******.com/site-analizi/deepmedya.com
Seo Puanı ; 64 (siz de bakabilirsiniz) Hit Bilgileri ; Günde 75-150 arası hit mevcut
Kelime Sıra Bulucu ;
BU ARADA EĞER DEDİĞİM GİBİ CİDDEN SCRİPTTE DEĞİŞİKLİK OLMADAN SEO ÇALIŞMASI YAPILIR İSE SEO ALANINDA yapacağınız ÇALIŞMALARI ÜCRETLERİ İLE PM BEKLİYORUM
Güzel kardeşim sen paranı verdin aldınmı lisansı? aldın, script sahibi o zaman şifreli olanları senin istediğin gibi küçük bir ücrete değiştirecek yada sen parayı basıp kodları çözdürüp seosunu yapacaksın. Site içi seo önemlidir. Senin bahsettiklerin dış seo .