Öncelikle geçmiş olsun kardeşim bu tür kişiler cok yanlış yapıyorlar ve bana göre emek calarakta günaha giriyorlar..
Yapman gereken en azından şansını deneyerek bulunduğu hosting firmasına mesaj atman bulunduğu firma belki bu konuda kişiyi en azından suspend etmesede uyarabilir..Aynı durum benimde başıma geldi uyardılar ama işlem yapmaya tabi devam etti kişi..Belki hosting firması en azından 1-2 gün hesabını suspend yapsaydı bir daha cesaret edemezdi keşke hosting firmaları bu konuda daha duyarlı olsa..Onlarada hak veriyorum ama sonuçta onlarda ekmeğinin peşinde müşteri kaybetsin istemiyorlar ama bu şekilde de emek hırsızlarına biraz kapı açılıyor..Yurtdışında durum nedir bilmiyorum mesela godaddyde hostingi barınan birini şikayet edince godaddy işlem yapar mı bilinmez ama en azından Türkiye'de bulunan firmalar birbirimize yardımcı olmalı diye düşünüyorum..

Ayrıca Proxy ile yapmıyorsa kopyalamayı kişinin sitesinin ipini c panelden engelleyebilirsin..Ayrıca içeriklerinede link at ve resimlerine sitenin adresini yaz keşke yardımcı olabileceğim bir şey olsa umarım sorunu halledersin