bence halkın aldığı karar hem doğru hem yanlış akp li biri değilim. Doğru çünki çevreye duyarlı deniliyor şuan yapılan hes ler lakin nekadar zararsız dır bilgim yok bildiğim kadarı ile hes alanın da dinamit patlatsalar belli bir alana doğaya zarar verecek ki mermer,taş vs madenleri mevcut sonuçta bunlar da da dinamit vs patlatılıp zarar verilmekte çıkarılsa ayrı birşey çıkarılmasa ayrı birşey çıkarılınca kullanılıyor birçok alanda mutfakalr dahil ( mermer ) , çıkarılmasa kullanacamayacaksın bir çok alanda, Sadece bu yönünü kıyaslama yapmak istedim. hesin doğaya elbet zararı vardır ama inşaat başlangıcında ama sistem aktif olduk dan sonra ola bilecekler lakin hem dünya nüfüsu artıyor hem ülkemizdeki insan sayısı artıyor sayı arttıkça enerji azalacak bunu geçtim dışa bağlıyız enerji alanında hemde baya bi bağlıyız bir şekilde ülkenin birşeyler yapması gerek şahsen düşüncem güneş enerjilerinden yararlanılması rüzgardan yararlanılması tabi bunlara harcanacak para , alınacak max. enerji, kullanım yılı hesaplandığında hes le kıyaslanmalı hangisi mantıklı olacaksa o yapılmalı tabiki kimse ( akp hariç ) istemez doğaya zarar verilsin yok edilsin lakin birşeylerin de yapılması gerek adımlar atılmalı ülke olarak birşeyler yapılamsı lağzım herzaman birşeyler yapmak istediğimiz de engeller çıkarttı halkımız dış devletler demiyorum bakın halkımız diyorum kendi insanlarımız ( dış devlet ler de elbet örgütledikelri oluyor lakin halk bunlara ayak uyduruyor engel olmuyor dur demiyor ) hep birşeylere engel olmaya çalıştı x projesi yapıalcak olur engel olmaya çıkan insanlar olur o yapılmak istenir ona engel olunmaya çalışılır bence artık yeter engel olmak yerine önce bir düşünülsün yarar zarar birazda destek olunsun