lacasadepapel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayan motoru gibi duruyor biraz
Doğrudur hocam Yorumunuz için teşekkür ederim.

AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hiç sevmedim, yani motor olarak güzel de, erkek için ne bileyim. Sanki bedava verseler sokakta sürmezdim. Yine de alacak olsam kırmızı ya da gri.

Zevk meselesi hocam Yorumunuz için teşekkür ederim.

ByRio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kazasız belasız binmek nasip olsun. Youtube'den biraz baktım kırmızı da beyaz da güzel ama maviyi beğenmedim. Bana kalsa beyaz alırdım.

Sağolun hocam Allah razı olsun. Yorumunuz için de ayrıca teşekkür ederim bakalım hayırlısı şuan benim gönlümden de kırmızı geçiyor

utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin bende de hyosung gv250 var. Uzun yol yapacaksanız motor sizi yorar ve biraz sakat olur, kısa mesafeyse ideal bir motor

Allah razı olsun hocam sağolun. Uzun yol ile işim olmaz şehiriçi işimi görsün yeterli hocam Yorumunuz için teşekkür ederim.

TakipciPanelim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elektrikli mi bu? Bu arada çok rahat gibi duruyor fiyatına göre çok iyi

Hayır elektrikli değil benzinli. Yorumunuz için teşekkürler

EmrecanKitir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ülkemizde 4000₺ paraya motorlu taşıt kalmış mı be, mutlu oldum şimdi Motor zarif duruyor, hoşuma gitti bu kırmızımsı renk fotoğraftaki gibi duruyorsa bu renk alınır bence.

Fotoğrafta yer alan ürün doğal ortamda çekilmiş görüntüye sahip hocam yani ne görüyorsanız o. Yorumunuz için teşekkürler

rafet55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 cc motor vergi yok, plaka yok tadından yenmez. Ama bunu açtırtabiliyorsun. Buna bir çip ekliyorlar 100 cc kadar çıkıyor. Bende kullanıyorum motosiklet. Özgürlüktür özgürlüğüne düşkün adam motora biner.

Evet hocam cc yükseltme konusunda bilgi sahibiyim ama orjinalliğini bozar mıyım bozmaz mıyım şuan için bir şey diyebilmem pek doğru olmaz. Özgürlük ki hem de ne özgürlük Yorumunuz için teşekkürler

SpeedStep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz küçük ama şehir içi iş görür gibi,şaka bir yana 4 bin e bu motor vay halimize nereye gidiyoruz eskiden 4 bin e araba alınırdı

3750 TL'cik hocam Şehiriçi kullanım için aldım zaten. Yorumunuz için teşekkürler

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl B ile kullanılıyor ? Elektrikli mi bu?

B ehliyet ile kullanılıyor çünkü yeni çıkan yönetmelik ile 100 cc altı motorlu bisiklet olarak değerlendiriliyor ve B ehliyet ile sürülebiliyor. Ayrıca sigortadan ve vergiden muaf. Benzinli hocam elektrikli değil. Yorumunuz için teşekkür ederim

uckan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende beğenmedim ama fiyata göre aslında kötüde değil.

Allah nasip ederse hayırlısıyla sağ salim elime ulaşsın o vakit videolarını çeker yüklerim sizi de beğenenler listesine dahil ederiz inşallah hocam Yorumunuz için teşekkürler

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beyler normalde fiyatı şuan yeni gelen zamlar sonucunda 4250 TL fakat ben 3750 TL'den aldım.

ErqunERKAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun, Allah utandırmasın mavi normalde güzel fakat bu boya ve ton'da tutturamamışlar o tadı.
Kırmızı daha çok bayanlara yönelik gibi duruyor. Beyaz bir erkek için fazlasıyla yeterli. Motosiklet kültürü ve özgürlüğü bir başkadır, takıldığın yada merak ettiğin herhangi bir konuda rahatlıkla mesaj atabilirsin.
Değerli yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim hocam sağolun Kırmızı bayanlara daha çok yakıştırılsada sanırım bu gidişle kırmızı alacağım

arpej adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah gülü güle binmeyi nasip etsin, hayırlı olsun.

Allah razı olsun hocam sağolun. Yorumunuz için teşekkür ederim

hllksl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, kırmızısı çok hoş duruyor.

Allah razı olsun hocam sağolun. Bakalım hayırlısıyla inşallah kırmızı da karar kılacağım gibi görünüyor. Yorumunuz için teşekkürler

betlive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun dikkatli kullanın motor çok tehlikeli

Allah razı olsun hocam sağolun. Haklısınız hemde çok tehlikeli. Yorumunuz için teşekkürler