Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kolileme uygun bir şekilde yapıldıysa eğer tutanak tutturulması gerekiyor. Servis bunu yapabilir aslında. Bizde ürün gönderiyoruz, ekranlar kargodan kaynaklı kırık gidiyor ezilme oluyor yırtılma vs. Bazı şubeler kargolama işlemi nizami yapılmış mı ona bakıyor, yani diyelim koli olması gereken bir ürünü kargonun dosya poşetine koyup gönderirseniz gibi. Bazı şubeler de direk tutanak tutuyor (hasar tespit tutanağı) bu durumda şubeniz zarar gören ürünün ücretini size tanzim ediyor, etmek zorunda.
olmuyor müşteri hizmetleri öyle diyor kargoya gidiyorsun şubedeki yok öyle birşey diyor neyse ta call center müdürüyle konuşturdum bana tutanak tuttur diyen müdür kıçı kırık bir kargocu susturdu ve sen ne biliyorsun ki konuşuyorsun diye fırçaladı bende daha çok sinirlenip hepsine sövdüm neymiş dava açıcaklarmı ulan o hafta 5 kargo aldım hepsi kırık abd den vana geliyor bişey olmuyor vandan bana geliyor kırılıyor birtane ürün aldıkları parayıda verdikleri hizmete göre hak etmiyorlar bence oyüzden elimden geldiği kadar vermeme taraftarıyım...