OzerSengezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saldırın devlete, millete... nasıl olsa herseyin en iyisini en dogrusunu en mükemmelini biliyorsunuz... her konuda en mükemmelsiniz de neden ortaya koyabildiğin bir çöp dahi yok ?? Hadi ötekileştirdiğin insanların hepsinin aklını küçümsüyorsun , hadi eyvallah, e yap abi, yapta görelim, yabancı makaleler yok şöyledir böyledir geniş geniş konuşmaktan başka yapabildiğiniz bi şey yok.

Sen tabii ki düşmanın medyasını takip edersen küçümsenmiş göreceksin. Adamlar terörle gizli ve alenen her alanda sana savaş açmış, senin topraklarını işgale kalkmış nasılda çabuk unutuyorsunuz 90 sene önce dedelerimizi, milletimi nasıl şehit ettiklerini, başkaları değil ha, şu anda bi taraflarını yaladığınız batının dedeleri... gerçi orada sizinde dedeleriniz varmiydi bilemiyorum, çünkü bugünü görselerdi bize bunca zalimliği yapan batının bu kadar kuyruğu olduğunuz için utanırdı...

Neyse ülke gerçek bir savaşın içerisinde, bak bakalım bu şekilde savaşların içine çekilen ülkere, super güç olan rusya bile nasıl sarsılıyor abd-ingiliz işbirliği karşısında ama tabii batı medyasında bizi küçümsemişler, tabi yaa adam zaten hem ben türlü türlü terörist gönderdim, bunca sınırları tehdit ettim, elimden gelse teröriste işgal ettirecektim ama gücüm yetmedi Türkiye çetin ceviz çıktı mı diyecekti...
Geçiniz bu işleri... Gerçekler doğuda, afrinde, celabrusta kanla yazıldı, sizin gibiler bu toprakların insanlarına söverek sıcak yataklarında şöyle geriyiz böyle geriyiz derken ve bir taş dahi ortaya koymazken...
ve ufak bir not daha siha,obüs vs bilgin yok ki fikrin olsun, bu silah tamamen bu toprakların üretimidir, biriler geriyiz geriyiz diye kendini genişletirken birileri bu millet için gecesini gündüzüne katarak çalışıyor, devletini milletini sevmek buradan entel dantel laflarla söverek olmuyor, e tabi milletini seviyorsan... bu da süpheli vesselam...
Yüksek ihtimal sizinle aynı siyasi görüşteyiz ama yazdıklarınızın konumuzla uzaktan yakından alakası yok. Ben süper güç olamayız filanmı demişim, veya güçlü olamayız eziğizmi demişim. Biz süper güç olmayı haketmiyoruz demişim ve öz eleştirimi yapmışım.

Kardeşim süper olmak, güçlü olmak, fişek gibi koşmak farklı. Ama devlet dairelerinden tutunda, özel sektörde tekelleşen her firmaya kadar kendi halkımıza birbirimize zulüm yapıyoruz. Böyle güçlü olacaksak olmayalım daha iyi