memati08 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaman zaman bazı internet girişimlerim oldu. Tabi bunların aramalarda çıkması için seo ya ihtiyaç olduğunu biliyorum. Bu amaçla gerek forumlarda gerekse facebook gruplarında çok değerli seo uzmanı arkadaşla tanıdım. Hepsinden bir şeyler öğrenmeye çalıştım. Ama bunlar içerisinde Ayhan Karaman ayrı bir yere sahip. Çoğu kişi benimle aynı görüştedir diye düşünüyorum. Sıfır ego, maksimum mütevazilik ve bilgisini paylaşmaktan zevk alan biri. Yolun açık, başarıların daim olsun güzel insan.
Mehmet Bey Merhaba,

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Grupları ve hakkımda yazılan yorumları yazan kişiler bilgi vermeden ya da etiketlenmeden öğrenemiyorum. Sağolsun Mehmet Bey bana ulaştı ve benim hakkımda güzel dileklerini paylaştığını iletti.

Reklam diyen arkadaşlar olmuş, öyle düşünmüşler. Benim yalan haberlerle, içeriklerle, basit süreçlerle işim olmaz. Hele hele saçma sapan bir reklam girişiminde benim imzam olmaz. Başarılı olmak güzel bir şey, bunu birilerinin taktir etmesi çok çok güzel bir duygu.

Mehmet Bey ile bir analiz çalışmam oldu. Daha sonra uzak oturumla 3 saatlik bir değerlendirme eğitimimiz ve toplantımız. Buna istinaden de duygularını paylaşmış. Bunun bir reklam olmadığı, çalıştığımıza dair kanıt: https://resmim.net/preview/aar4wa.jpg - Bu tür yorum yapmayı sevmem hatta bu tür cevapları vermeyi bile tercih etmem ama son zamanlarda yoğun olarak olumlu yorumlar almam sanırım bu süreci bilerek yaptırıyorum izlenimi yarattı.

NOT: SEO danışmanlığı yapmıyorum. Ayrıca SEO sektörünün en iyi SEO'cusu olduğumu da düşünmüyorum. Öyle olduğunu düşündüğümüz gün bittiğimiz gündür.

Sizleri seviyorum R10 ailesi. Saygılarımı sunuyorum.