ipekBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anda sizin reklamlarınızı kullanıyor olabiLİR. Çünkü o sitelerin hitleri şu anda yoktur. popüler olması ile reklamlar değiştirilecektir. Hosting firmanızdan yardım isteyin. Onların başına geldiyse daha iyi yardımcı olabilirler.

Bu arada bu konuya benzer bir konu var. Dilerseniz inceleyin.
https://www.r10.net/domain-genel/104...-bir-site.html
evet hocam,sitelere baktım öyle çok olmamış açılalı.çokda önemi yok gerçi ama dizi-filmlede alakası olmayan domainlerde kurulu üstelikde siteler.takı domaininde benim siteyi görünce garip oldum,ordan farkettim.hostcu arkadaşlara sorayım bakalım bide dediginiz gibi,onların belki bi bilgisi vardır.

fascinating adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm domainlere ping atın hocam. Eğer ip adresleri aynı yere çıkıyorsa, domain cname vb. bir şey ile yönlendirilmiş demektir. Farklı domain aynı host manasında.
ip adresleri 104.24.120.134 ve 104.27.150.87 çıktı hocam ping atınca.ipler benimkindne farklı,185 li benim reseller.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
belki şeydir iframe kodu ile yansıtıyor olabilir çünkü anladığım kadarıyla sen makale girdiğin veya yazdığın zaman diğer kopya siteyede yansıyor anında benimde pek bilgim yok bu işlemler için ama ya databaseden bağlanması gerek yada dediğim gibi iframe
aynı dbyi kullanıyor gibiyiz resmen.aynı anda eklenene denk geldimde,aynı anda geri silinmede oluyor mu iframe ile çekince bilmiyorum.