metehan777 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink için r10 tarzında uzun süredir İngilizce, İspanyolca hatta Rusça için kullandığım bir site var. Dünyanın en büyük freelancer hizmet sitelerindendir: ******.com

Translate olayında yazıyı editlemeni tavsiye ederim. Eğer gelen kullanıcıyı memnun edip, hemen çıkma oranlarında iyi bir yüzde yakalıyorsan sorun olmaz.

Siten yeni, index almama olayı bununla alakalı değil. Site haritan güncel olsun.

Geç index problemi ile ilgili Google resmi bir açıklama yaptı. Forumda paylaşmıştım.
https://www.r10.net/google-optimizas...ama-yapti.html
Teşekkürler hocam. Bu arada Search Console'dan baktığımda /attachment-sitemap.xml kısmı index almamış, sanırım bu da Yoast Seo eklentisinden dolayı indexe kapalı. Yani index almama problemi yokmuş. Siteye henüz kimse girmediği için hemen çıkma oranını test edemedim. Bir şey sormak istiyorum. Site, niche olduğundan dolayı yeni makale oluştururken konu bulmakta sıkıntı çekiyorum. Yani şöyle söyleyeyim, toplamda 15 makale olduktan sonra bir daha makale eklemeyeceğim. Şuan sitede toplamda 7-8 makale var. Backlink almamı önerir misiniz bu durumda?