Merhabalar..

Arkadaşlar https://analizspor.org adlı domainim natro.com firmasında sınırsız pro hosting paketi içerisinde barınmakta. 500 TL gibi bir rakam verdim sırf girişler çıkışlar sitenin hızı herşeyi iyi olsun diye lakin çile çekiyorum 2 gün önce sitem kapandı natro.com aradığımda sunucuda problem olduğunu gün içerisinde açılacağını belirttiler evet açıldı ama sunucu açıldıktan sonra eklediğim hiç bir video sitede açılmadı açılmıyorda mail ve telefon yolu ile iletişime geçtiğimde sunucu ile ilgilenen arkadaşlar pazartesi aktif olacağı için beklemedeyim sizce natro.com hosting firmasımı gerçekten ? Bence sadece domain firması ve öyle kalmalı evet iletişim ulaşım bilgi yönünden çok iyiler ona sözüm kesinlikle yok her şekilde yardımcı oluyorlar olmak için çabalıyorlar ama bu yeterli değil.. Teşekkürler.

Not : filmara.org adlı domainim natro.com barınıyordu aynı sorundan dolayı farklı bir firmadan 160 TL değerinde sınırsız pro hosting paketi aldım site hızı %98 arttı tavsiyem natro.com hosting almayın saygılarımla