Gandak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün şunu farkettim Türkiye süper güç filan olsa dünyanın bizden çekeceği var.

- Sahibinden.com gibi bir web sitesi zaten ilanı uçuk bir rakama veriyoruz, birde ticari üyesiniz diye diretip bir tane ilan için ticari mağaza açmamı istiyorlar.

- Ziya diye bir eleman çıkar kendi yapmadığı responsive teknolojisini satmaya çalışır. Birşey üretmiyoruz, kimseye yararımız yok. İnsanlığa yararımız yok.

-Kıyas yapıyorum, kullandığınız teknolojilere bakın, adamlar milyon dolarlık teknolojileri insanlığa açmış 5 kuruş vermeden kullanıyoruz.

-Yazılımcıyım ona göre yazayım 3 5 tane; bootstrap, animate js, youtube, google gibi daha bir çok firma insanlığa yararlı olalım paramızıda kazanalım derdinde.

-Biz nasıl insanların kanına kadar sömürür, cebimizi nasıl doldururuz diye uğraşıyoruz. Verdikleri hizmette berbat ötesi.

-Mesela sahibinden mağaza aç diyor onun için bizi ara diyor, aradım yarım saattir mozart dinliyorum. Kardeşim açın tamam vereceğiz paramızı. Bari paranın karşılığında hizmet verin.
abd süper güç fakat bedavaya ambulans bile çağıramıyorsun. ücretsiz hizmet almak ile süper güç olma arasında nasıl bağlantı kurabildin anlayamadım.

sahibinden'e takılmışsın dünyadaki en büyük sömürücü alışveriş sitesi ebay'dir. kıyas yapıyorum diyorsan önce doğru kıyas yapman gerekiyor. gittigidiyor ebay'in şirketi fakat türkiye'nin en rezil alışveriş sitesidir.