Teşekkürler.
Paracord bilekliği günlük hayatımda kullanıyrum. Şu anda 3 tane var mesela. Bel çantası kullanmıyorum. Yerine küçük sırt çantam var. 3 kadar ekstra fenerim var. Powerbank de bulunuyor. Pusulam da var. Elbette branda bana göre de olması gereken bir malzeme. Şu sıralar güneş paneli üzerinde çalışmalarım var bakalım.
ben kendim yaptım güneş panelini ve cok iyi oldu
aliexpresten
10x12cm panel arkasına 2 aa 2aaa pil sarj modulleri al birde usb sarj devresi onları lehimle akabinde silikonla miss telefonu direk şarj ediyorsun pillerini de dolduruyorsun el feneri en önemlisi bence onda paraya kıy derim led lenser en iyi markadır asla yarı yolda bırakmaz.
bel çantası olarak aliexpresste öne cep telefonu koyabileceğin model var çift gözlü onu muhakkak al çok kullanışlı tavsiye ederim