Kendisiyle iletişime geç. Hakkinda avukata talimat vererek işlem başlatacağını belirt.
Böyle mail gönderdiğinizde alacağınız cevabı tırnak içerisinde veriyorum "

"
dmca yı başka bir site için kullanmıştım bütün sayfalarıma bağlantı vermiş sitede 200 bin backlink görünüyordu ayrıca bi halta yaradığınıda görmedim. Gerçekten işe yarar tecrübe edilmiş çözümler bekliyorum. R10 burası
DMCA'nın kendisine vermiş olduğu bağlantı merak etmeyin sitenize bir zarar vermeyecektir. Bunun dışında elbette boş boş dururken bir faydası olmaz. Ücretli bir sistem ve ucuzda değil. Yalnızca 1 tane kaldırtma isteği ücretsiz sonrasında bu 2000$ a kadar yükselen fiyatlara ulaşıyor içerik başına. Parayı veriyorsunuz DMCA gidiyor tabiri caizse Google'ın kafasına bir tane vuruyor ve bum rakibinizin sitesinde yer alan içerik DMCA tarafından kaldırılmıştır vs. bir ibareyle en arka sıraya atılıyor ve bağlantısı gösterilmiyor. Bir halta yaramıyor demektense araştırma yapmayı denemelisiniz.
Bunun dışında yapılacak hiçbir şey yok, yazılarınızı pingleterek ve Google Webmaster Tools gibi araçlarla anında index aldırmaya çalışabilirsiniz. İlk önce siz girerseniz aramaya, ilk önce Google sizi görecektir haliyle yazıyı sizin yazdığınızı düşünecektir.