Bu tarz paravan işlemler ceza sebebidir sakın uygulamayın arkanıza bakmadan kaçın
Ozaman paravan olarak kullanma usula uygun kullan 😀
Merhaba, yazdığım bir sosyal paylaşım scriptinde açtığım haber sitelerinin tüm paylaşımarını topluyorum. Örnek vermek gerekirse 50 sitenin sayfa url lerini ( şuan için 3.547 url ) + haber detaylarını bir havuzda topluyorum. Havuzda toplanan paylaşımları rastgele olacak şekilde günde 5 kere açtığım 20 ( wordpress, blogspot, tumblr ) sosyal medya hesabında paylaşıyorum. Bu 20 sayısını artırmayı düşünüyorum fakat aynı içerik 20 farklı sayfada paylaşıldığı için spama girer korkuru ise şimdi araya spin ekleyeceğim. Her sosyal medya hesabında linkleme yaparken sistem farklı farklı spin le yazı detayları çıkartacak.
Kullandığım yöntem doğru mu? Bu işin daha doğru yapılma şekli varmıdır? Bilginiz yada deneyimiz varmıdır? Wordpress, Blogspot, Tumblr harıici sizin bahsettiğiniz siteleride ekleme şansım olabilir ifttt in izin verdiği ölçüde, Başka site bilmediğim için orayı kullanıyorum. Paylaşırsanız sevinirim.
Ifttt kullanmanı tavsiye ederim. Ifttt yüzüklerini iyi incele 4 tier yüzük kur 😀. "Kaynak" olarak backlink verirsen bi sakıncası olacağını sanmıyorum. Farz et icerigin viral oldu herkez paylaşmak ister ve alıntı yapmak isteyenler kaynak olarak link verir.
Ifttt yüzüğünu "zombie" haline getirip güclendirebilirisn. Web2.0 hesaplar tampon işleyişini görür.
Zombi ifttt: (pbn link, sape link vs ile beslenmiş hesaplar)