Merhaba arkadaşlar,
Bir mobil projesi üzerinde ön çalışma yapmaktayım. Projenin başlaması için 10 ayrı karakter satın alacağım, (VR'a uygun, ileri aşamalar için) yalnız bu karakterlere belli özellikler verilmesi gerekiyor. (kusura bakmayın garfik konusundaki terimlere pek vakıf değilim) istanbul'da bulunan birkaç firma ile görüştüm ve sadece karakterler için (sıfırdan bir çalışma) 100 bin tl para talep ettiler. Diğerlerinin de istediği fiyat aşağı yukarı bu şekilde.
Yabancı firmalarda satılan karakterler, tam olarak aradığım özellikleri taşımaktadır. Fakat bu karakterlerin istediğim standartlara gelmesi için kiminle görüşmem gerekecek, nasıl iletişim kuracağım bilmiyorum. Bu konuda bana fikir ve yardımlarınız olursa müteşekkir olurum.
Aynı zamanda üzerinde çalışılan, yabancı bir grup tarafından üstlenilen bir projem mevcut. Sizden talep ettiğim yardımı ikinci projem içindir. Bu yeni proje geniş kapsamlı ve ilerisi için oldukça getiri sağlayacaktır. Bu konuda bilgi almak isteyen, ortak olmayan, yatırım yapmak isteyen arkadaşlarla "yüz yüze görüşmek şartıyla" konu hakkında bilgi vermek isterim. İstanbul'da yaşıyorum. Ön bilgi almak isteyen arkadaşlar mesaj yoluyla pm isteyebilirler.
Şimdiden teşekkürler, hayırlı forumlar dilerim.