ByAsLaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük hiti 100K üstü olan sitemizde şuan kullandığımız temamız da kodlama anlamında ufak sıkıntılar yaşıyoruz. Şifreli olduğu içinde çoğu şeye müdahele etme şansımız olmuyor. Gel gelelim ki elde ettiğimiz hitler ve sıralamalar bu tema ile sağlandı.

Şimdi forumun gerçekten wp, css anlamında en iyilerinden olan bir kardeşimize tema tasarımı yaptırıp wordpress sitemde kullanmak düşüncesindeyim. Fakat bu değişimin sıralama ve hitlerde nasıl bir etkisi olacağını kestiremiyorum. Arama yaparak benzer konular varmı diye baktım ama 2010 ve civarı konular olduğu için emin olamadım. Güncellemeler şunlar bunlar derken google ile yatıp google ile kalktığımız bugünlerde bu tarz bir değişimin etkileri nasıl olur?

Konu hakkında deneyimleriniz, önerileriniz konusunda mesajları bekliyorum.
hocam takip ettiğim bir kelimede bir film sitesi ilk sayfada idi ilk 10da yok şimdi. siteye girip baktım farklı bir film scriptine geçmiş. ama sıralamadan düştü de mi script değiştirdi yoksa değiştirdiği için mi düştü bilmiyorum ama daha önceki tecrübelerimden biliyorum hitli sitenin temasını değiştirince hiti düşüyor hatta birden 0 a bile iniyor. bence o riski almaya değer mi? Değmez. Yeni site açın onda istediğinizi yapın bu böyle devam etsin.