Merhaba arkadaşlar, benden talep edilen bir iş var ancak asp diline çok uzak olduğum için bu işi yapmam mümkün değil, yapamıyorum demektense buradan işini düzgün yapan bir arkadaş para kazansın diye açıyorum bu konuyu.
Bir hastanenin çalışan online randevu sistemi asp ile hazırlanmış ve aynı zamanda hastane içindeki otomasyon programları ile çalışıyor, hastanenin kendine ait serverı içinden yayın yapan bu sistem görsellik anlamında çok kötü ve değiştirlmesi gerekiyor, yani hem bir kaç kod ilavesi hemde görsel değişiklikler için ücretli bir şekilde yapacak bir arkadaşa ihtiyaç var.
En önemli nokta sistemin sahibi olan firma randevu sisteminin sql dosyasını dışarı vermiyor, yani çalışcak arkadaş uzak sunucuya bağlanarak çalışması gerekecek, sql için yedek almak mümkün değil sunucuda aktif olarak çalışıyor, yedek alınsa bile 35 GB gibi yılların verisi mevcut, o sebeple uzaktan çalışacak bir arkadaşa ihtiyaç var.
2 adet resim ekliyorum 1. resim şu anda çalışan eski sistem, 2. resim ise hastanenin bu şekilde olsun dediği sistem, ilgilen arkadaşlar fiyat, süre ve varsa referans bilgileri ile özel mesaj ile dönüş yaparlarsa sevinirim, teşekkürler.
VAROLAN SİSTEM:

İSTENEN SİSTEM: