oda gittiginiz yerin kalitesizligi universite okuyan o isi iyi bilecek diye kaide yok ama adamlar universtie istiyor
O yerde kabul etseler çalışmamanı öneririm. Diplomaya bakıp 7000 TL verecek adam dangalağın önde gidenidir ve sana yalan konuşuyor. Diplomanın önemli olduğu yerler; 1- Bankalar 2- Devlet daireleri.(Bankayı özel sektör olarak görmedim çünkü resmi çalışıyorlar.) Özel sektörde diplomanın önemi yoktur. Çok güzel de bir laf var, Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Diploma = çöp. Daha diplomamı bile almadım üniversiteden. Tanıdığım bir sürü arkadaşım var onlar da almadılar. Eşimin annesi 52 yaşında hala diplomasını almamış.
daha önce nerelerde calıstınız protelde vs mi? su anda yazılım şirketlerinin %90 ı teknoparkta diplomana göre destek alıyorlar ona görede maaş veriyorlar. bence siz bir kaç yere iş başvurusunda bulunun ondan sonra yorum yapın. çocuğun hayatını karartmayın. bende senelerde diploma ne boka yarar der okumazdım simdi 25 yasındayım Allaha şükür bu dönem başladım okula vizelerimde çok güzel geçti.
sen kimseye kulak asma iyi bir üniversitede iyi bir bölüm oku. işi doğru düzgün öğren. sonra istersen çalışma.
ayrıca keşke ilk senemden itibaren azim ve istekle okula asılsaydım. kendi yaşıtlarımla mezun olur işimi gücümü yoluna koyardım