Burada diploma her şey değildir diyenlere kulak asma sakın !

Baba evinden ayrılınca yalnız kalacaksın ve buradaki diploma her şey değildir diyenler sana yardımcı olmayacaktır emin ol. Bazı arkadaşlar yazmış yok dünyanın en zengin insanı lise mezunuydu şuydu buydu. O insanların belli bir projesi vardı ve projeleri belli bir düzeye yatırım almaya başladıkdan sonra o okulları bıraktılar. Hiç kimse 1 günde zengin olmadı.

Evet okumazsan aç kalmazsın. Bu sektörde aç kalmak kişinin kendisi ile alakalı çok iyi kod bilgisine sahip olduğun sürece ve onu destekleyen bir yabancı dil ile beraber dünyadaki bir çok ülkeden freelancer işlerde bulunabilirsin. Ve aylık çok güzel rakamlar kazanabilirsin tabi bu tamamen sana bağlı.

Fırsatın varken iyi bir üniversite oku orada emin ol kendi zevkinde bir çok arkadaş edinip hayatının belkide en iyi dönemlerini yaşayacaksın. Şahsen benim kafam sonradan dank etti fırsatım varken okumadım 2 sene geciktirdim üniversiteyi ama sen bu fırsatı en iyi şekilde değerlendir kardeşim.

Ayrıca yazılım şirketleri diploma aramıyor diyen kişler. Kariyer.net ten yazılım mühendisliği gibi iş ilanlarına baksınlar. Adamlar tercihen dokotra yapan kişileri arıyorlar