benim de uzun bir listem var ama yavaş yavaş kısaltarak bir şeye odaklanıp onda en iyisi olmak istiyorum
Artık en iyisi diye birşey yok. En iyi neresi ise oraya geçmek var. Bak en iyisi bankalardı, artık en iyisi kripto para, en iyisi sms ti şimdi whatsapp, en iyisi taksiydi şimdi uber, en iyisi undu şimdi fırın ekmeği, en iyisi çay ocağıydı şimdi kafe, en iyisi bakkaldı şimdi market, en iyisi televizyon tamirciliğiydi şimdi tablet, en iyisi windows format atan bilgisayar bozuntularıydı şimdi (yerlerini kimse alamaz)
en iyisi olmak istiyorsan, girişimci olmaktan başka çaren yok.
En iyisi olmak fedakarlık ister, başarı oturduğun yerden gelmez. Çalıştığım hiçbir sektörde en iyisi olmadan bırakmadım. Kovulduğum oldu bir tanesinden 9 yıl sonra normal. o sürede kendimi hep geliştirdim. tek meslek yetmesin sana. Bilgisayarda kendini geliştir, ne bileyim balkona çiçek dik bahçıvanlık ve balkon tasarımı yap (yazıyorum buraya geleceğin mesleği, çünkü bahçe kalmadı heryer beton). Kendini geliştirmek çalıştığın işte en iyisi olman için engel değil, çalıştığın yerde sorunlar çıktığında emniyet subabıdır.
Ama EVDEKİ HUZUR. ZENGİNLİK BUDUR. geresi fasa fiso.