Merhabalar kardeşim , ben İİBF mezunuyum, Her genç malesef senin şimdi geçtiğin dönemlerden geçiyor bende başarılı bir öğrenciydim ve ailem benden çok şey bekliyordu, herkesin ailesi bekler ve ister sana tek verebilceğim tavsiye şu banada çok kişi söylemişti ama inanmamıştım ders çalış ölümüne çalış kardeşim, benim gibi aydının köyünde dağın başında bir üniversitede yıllarını harcayıp alkol , kadın ve benzeri bir hayat yaşamak yerine hiç yaşama daha iyi tabiki deneyimdir ancak üniversiteye geldiğinde görüceksin burda olaylar çok farklı Amerika'da kızlar teklif ediyormuş deyimini yaşarsın hele az çok göze batarsan ve cebinde paranda olursa ne yakışıklılık ve fizik nede başka bişey üniversitede cebindeki paran kadar rağbet görürsün genellikle, ben 2. sınıfta kendime araba almış bir çok projede bulunmuş bir çok şirket açılımda bulunmuş biri olarak söylüyorum, Çalış sonra tekrar çalış, Merak etme üzerindeki baskı yakında sona erecek , ve sana tavsiyem özel üniversitede tam burslu okumak elbette keyiflidir maddi durumun hakkında bilgim yok ama dersenki ben onlara ayak uydurmam tınlamam bu sefer büyük sıkıntılar yaşarsın, Bir çok kardeşimiz iyi üniversitelerde tam burslarını bırakıp köy üniversitelerine geldiler bunuda unutma , Bugünler en keyifli günlerin bu baskılar arkanı dönüp baktığın güleceğin anılar olarak kalacak,
maddi durumumuz öyle aman aman iyi seviyede değil ama devlet üniversitelerinde girişimciye destek gibi konulardan çekincem olduğundan direk burayı düşündüm.
ayni durumdaydim senle ama karar verdim ve okulu onemsememeye basladim simdi daha mutluyum daha iyiyim yazilim alaninda 5 yilda butun universitelerin ogretemeyecegi kadar bilgi ogrendim kendi basima daha 5-6 sene okuyup sonra 8-5 calismak bana mantiksiz geliyor
bu kadar umursayıp emek vermişken öyle tek seferde kenara atmak da olmuyor. okuldaki başarı durumunu vs bilmem ancak kendim için konuşursam rahatlıkla ortalamanın üstünde denilebilecek seviyedeyim. yeri geliyor hırsımla ders çalışmaktan zevk bile alabiliyorum. ama gün oluyor böyle bunalıma giriyorum.