beğendim
senin geçtiğin yoldan bizde geçtik kardeşim.Bizde yorulduk.Bilgisayar mühendisi olacağım diyorsun yeri gelecek iş yetiştirmek için günlerce uykusuz kalacaksın.o zmaanda yoruldum mu diyeceksin ? yorulup pes edeceksen oynama zaten.fitness yapanlar yoruldum ben diyip bırakırsa kas yapamaz.atletler yoruldum koşmam derse kazanamaz.sen yoruldum dersen bir adım atmayı geç seninle koşarken sana öyle bir darbe atar ki ayağa kalkamazsın.o yüzden yorulsanda çalışacaksın yapacaksın.şimdilik üniversite sonra istediğin hayat için
ben zaten yetiştiremeyeceğim işler alıp gerekirse uyumayarak bu işleri yetiştirmek istiyorum. istediğim işi yapıyorsam ve bu bana dayatıldığı için değil bunu yapmayı ben tercih ettiğim için yapıyorsam 1 saat fazladan uyku uyumamın benim için hiç bir önemi yok. serzenişim, bir insan olarak değil sanki ayrı bir canlı türüymüş gibi bir öğrenci olarak, bir sınav öğrencisi olarak görülmem ve birey olarak değerlendirilmememdendir. eğitim geçmişimin ortalamaya nispeten kaliteli olmasıyla yükselen beklentilerin bugün başımda toplanıp benden sanki olmazsa olmaz bir işmiş gibi en iyi üniversiteyi kazanmamı istemesindendir. hayalleri tükenmiş ve para kazanmayı seven, maaş almayı yeterli bulan insanlar gibi bir yerde istihdam olmak istemiyorum. aç kalmayacak kadar gelirimle bir şeyler öğrenip toplumda birey olarak kabul edilmemin vereceği yeterli makamla fikirlerimi gerçekleştirebilmek istiyorum.