"Sizde lafınızın arkasında durun o zaman. Kaç gün olmasına rağmen daha dilekçe vermemişsin burada niye parasını alan geri çekiliyor diye soruyorsun."Misafir; ben dava açacağımı hiç bir zaman söylememiştim?

"Hocam amacın ne? Her 50-100 TL kaptırdığımız adamın peşinden koşacak halimiz yok."
Tamam doğru diyorsunuz da burada 10-15 kişi birden dolandırılmış. Yani sadece tek 1 kişi değil. Normal bir durum mu?

"Bende peşinden gitmek isterdim ceza yemesi örnek olur diğer do.landırıcılara ama ne yazık ki her biriyle uğraşacak vaktimiz yok."
Usta zaten parasını alan kenara çekildiği için bu tür insanlar cesaret alıyor. Bu olay sonrası R10 da daha da bu tür durumlar yaşanacaktır.

Ayrıca neden bana karşı saldırıya geçiyorsun? Adam herkesi dolandırıyor, herkes dava açacağını söylüyor ama parasını alan çekiliyor. Ben bunları söylediğim için de beni karşınıza alıyorsunuz?

Tekrar söylüyorum,
"Dolandırmayı düşünen arkadaşlar, eğer bir gün dolandıracaksanız @EFK4N; ı örnek alın. Gerçekten mahkeme açacağını düşündüğünüz kişilere ödemesini yapın, diğerlerinin parası cebinize kalsın. 100-200 TL derken 10-12 kişi dolandırırsanız ve 3-4 üne ödeme yaparsanız küçük bir hesaplamayla iyi paralar kazanabilirsiniz. Hele ki 1den fazla hesabınız varsa oh mis."