Misafir; özel mesajda "ben parasında değilim canını yakacağım onun derdindeyim" demiştiniz?

Madem parasını alan arkadaşlar kenara çekildi, bayrağı ben taşımak isterim. Parasını halen alamayan arkadaşlar, bana özel mesaj ile ulaşır mısınız?
Parasını alıp kenara çekilen arkadaşlar, bu şahıs hakkında elinizde bulunan delilleri atar mısınız? Madem dava açmayacaksınız en azından bize kanıt verin.

Bir zamanlar @Befo; nun dediği gibi, "Benim hayatımı etkileyecek bir para değil. Ancak böyle adi insanlarada yaptıklarının bedelini ödetmek gerekir. Sonuçta herkes emek verip para kazanıyor. Yok öyle bedavadan milletine parasına çökmek..
Lütfen kimse üşenmesin gitsin şikayet etsin."

Gidip şikayet etmeye üşenen arkadaşlar benimle iletişime geçsin. Elinizdeki kanıtları bana gönderin. Aramızda Bilişim Hukukundan anlayan arkadaşlar da bana bir yol gösterebilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

R10'a örnek bir davranış sergileyelim. Bir daha böyle bir durum olmaması adına caydırıcı olalım. Her ne kadar yeni üye olsam dahi böyle bir durumu kimse normal karşılamamalı.

@man_blood; "adlı bilirkisiyim. Bir çok hakim savcı katip arkadaşım var. Bunu okuyorsa kendisini uyarıyorum. Mağduriyet gidermen için ptesi saat 8 e kadar vaktin var." demiştiniz. Ödemenizi aldınız mı?

Alsanız da almasanız da bu dava sürecinde bize yol göstermeniz mümkün mü? Teşekkürler.