Benim gördüğüm kadarıyla korktuğu kişilere ücretlerini ödemiş. Örnek
@Befo;
@Codlook; Peki işe yaramış mı?
EVET. @Befo; Beni yanlış anlama fakat konuyu açarken yazdığın yazıları tekrar okur musun?
" Çok önemli bir para değil ama gerekirse 10 bin tl masraf edip burnundan getireceğim."
Seninle birlikte ödemesini alan diğerleri vazgeçtiği için bu adam cezasını çekmedi. Diğerleri nede olsa 100-200 TL için mahkeme ile uğraşmaz diyerekten onların parasını göndermedi diye düşünüyorum. Yoksa neden
@Befo;
@Codlook; paralarını alıyor da biz neden alamıyoruz? Hiç bu yönden düşünmüş müydünüz?
İğnenin ucu bana dokunmuyor diyerekten vazgeçmeniz bu dolandırma vakalarının hiç bir zaman bitmeyeceğinin işaretidir.
@Befo; konuyu açarken yazdığın,
"Böyle karaktersizlere müsamaha göstermeyelim ki caydırıcı olsun." sözü yerini bulmayıp aksine dolandırıcılara cesaret vermiştir.
Dolandırmayı düşünen arkadaşlar, eğer bir gün dolandıracaksanız
@EFK4N; ı örnek alın. Gerçekten mahkeme açacağını düşündüğünüz kişilere ödemesini yapın, diğerlerinin parası cebinize kalsın. 100-200 TL derken 10-12 kişi dolandırırsanız ve 3-4 üne ödeme yaparsanız küçük bir hesaplamayla iyi paralar kazanabilirsiniz. Hele ki 1den fazla hesabınız varsa oh mis.