AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek hekim kararı yazıyordur raporun üzerinde, heyet çok geç toplanıyormuş küçük şehir sanırım.


Tek hekim kararı %99 heyet tarafından onaylanır zaten.


Belirttikleri gün orada olursunuz, isim isim çağırıyorlar. 8-14 kişi arasında toplanmış doktorlar olacak, sizi baş köşeye oturtacaklar.


Hastalık durumu psikolojikti sanırım, gözle görülmez. Soymazlar şanslısınız.


Psikoloj ile ilgili doktor veya heyet başkanı doktorun kararını, madde ve fikrayı okuyacak.


Onaylıyor musunuz arkadaşlar gibi birşey diyecek. Diğerleri de onaylıyoruz derler, sizi postalarlar oradan.


Birkaç güne ön raporu size verirler, onu şubeye verirsiniz, kat'i rapor gelenekadar sürekli tecil olur, askerlikle ilişkiniz kalmaz zaten.


Kat'i rapor ne zaman gelirse ya arada siz şubeye gider ararsınız ya da onlar arar. Kesin karar girişi yaptıklarında tamamdır zaten.


Ama tek hekim kararı, %99 onaylanacaktır.


Ve diğer arkadaşlara da bilgi amaçlı, size bu kararı veren askeriyedeki doktor veya aile hekimi değil, askeri yetkisi olan bir eğitim ve araştırma hastanesinde, sevk edildiğiniz doktor değil mi?
Ve yine aynı hastanenin heyetine ( sağlık kuruluna ) gireceksiniz değil mi?


Yanlış bilgilendirmeler oldu konuda çünkü, bende emin olayım belki hata bendedir. (not: Ankara yazıyor, Ankarada o kadar uzun sürmez heyet, bir yanlışlık olmasın?)
ankara değil antalya dayım şuan burada gittim . Artık askeriye bakmıyor bu tür şeylere yetkilendirilmiş hastaneler bakıyor benide yönlendirdiler oraya ordan doktora gittim 56.cı maddeden yazdı bana sadece seferberlik durumunda gideceksin dedi bana sonra aldım orda herşeyi verdim sağlık kuruluna hazir 25 tarih verdiler .