Herkese iyi forumlar...Yeni bir site kurdum bir kaç makale de yazdım. Ancak içerik konusuna takıldım.
Şöyle ki; bankacılık ve krediler konularında uzman biri olarak bu konularda yazmak istedim.
Daha çok kredi kullanmak isteyen, bankalar ile sorun yaşamış kişilerin merak ettiği konularla ilgili bi site olması idi amacım.
Fakat biraz işin içine girince bu konularda makaleler yazan yüzlerce site olduğunu gördüm.
Hal böyle olunca siteyi ön plana çıkarmanın bu konular ile daha güç olacağını düşünmeye başladım ve içerik konusunda değişikliğe gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım.
Yeni konu da yine bankacılık vs. ile ilgili olacak ama daha çok bankacılık çalışanları, bankacılıkla ilgili bilgi edinmek isteyenlere vs. yönelik konular olacak.
Yani ilk konu işte Kredi Notumu Nasıl Artırabilirim? tarzı makaleler içerirken ikincisi Basel Kriterleri Nelerdir? tarzı makaleler içerecek.
Sizce hangi konularda yazılacak makaleler ile daha hızlı bir yükseliş yakalanır?

Özetle:
Kredi Notumu Nasıl Artırabilirim? tarzı çok geniş bi kitleye hitap eden içeriklere sahip fakat rakipleri çok olan bir site mi
yoksa Basel Kriterleri Nelerdir? tarzı çok daha dar bir kitleye hitap eden içeriklere sahip fakat rakipleri daha az olan bir site mi?
Daha hızlı yükselir ve gelir getirmeye başlar?

Şimdiden fikir veren, görüş beyan eden herkese teşekkürler.

Not: Bu konularda acemi olduğumu göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız sevinirim.