Novavit iğnesi vurdu sağ ve sol boyun kısmına birde ishal giderici için cesamolin tozu verdi dışkısında kan yok su gibi yapıyor ama ilaçları verdikten sonra ishali kesildi şuan tek sıkıntısı yemek yememesi ve ne yedirirsem kusması zorla yediriyorum hemen çıkarıyor
Hocam siz yemek yedirmeye çalışmayın, bırakın bakalım biraz gözünüz üstünde olsun. Normalde yemek yememe olayı çok uzun sürmez bildiğim kadarı ile, mutlaka yiyecektir.
Sizi çok iyi anlıyorum şuan, benimde kedim var evde ve 2 hafta önce gece 3 de apar topar götürdüm, oda idrarını yapamıyordu, taş oluşmuş.. Maddi olarak en kötü olduğum dönemde veteriner 650 TL ücret çıkardı. Şuan maması özel ve fiyatı 100TL, 1,5 Kg mama. Son çare tv monitörümü sattım verdim parasını..
Bunları neden anlatıyorum, hayvan sahiplenmek çok zor gerçekten, o can size emanet oluyor. Aynı bebek gibi bakım ilgi istiyor. Sizi o yüzden iyi anlıyorum, zor bir durum. Konsantre olmaıyorsunuz, canınız sıkılıyor, sürekli endişelisiniz. bende yaşadım, hala yaşıyorum..
Bulunduğunuz muhitte tek bile olsa o veterinere güvenmek zorundasınız şuan, başka çare yok. Ama emin olun konu ile ilgili az çok bilgisi vardır., ki güvenmekten başka seçenek yok anladığım kadarı ile.